Palkkaus.fi - BLOGI

Yrityksen ja kotitalouden palkanlaskentaohjelma verkossa. Hoida palkanmaksut ja sivukulut helposti ja säästä aikaasi!

Jos haluat kirjoittaa palkkaamisesta, sen vaikeudesta, työn tekemisestä tai muusta aiheeseen liittyvästä, ota meihin yhteyttä!


Palkkaus.fi avattiin 13.8.2014 Bio Rexissä, Helsingissä. Mukana palvelua avaamassa olivat elinkeinoministeri Jan Vapaavuori, europarlamentaarikko Heidi Hautala ja ylijohtaja Juhana Vartiainen. Katso täältä kuvia tapahtumasta!


Lue lisää

Aarto Hirvi on Palkkaus.fi:n osakas ja on toiminut pitkään kirjanpitäjänä, palkanlaskijana, tilitoimistoyrittäjänä ja tilitarkastajana. Aarto on osakkaana Yrityspalvelu Pentti Mäkinen Oy:ssä sekä osakkaana ja toimitusjohtajana HTM-tilintarkastusyhteisö APK Auditing Oy:ssä. Aarto on Suomen Taloushallintoliitto ry:n hallituksen jäsen.


Lue lisää

Janne Isosävi (1977), DI, on yrityksen perustajaosakas. Janne on toiminut pitkään Nokiassa tuotemarkkinoinnin ja markkinoinnin tehtävissä ja lanseerannut useita Nokian tuotteita, mm. Afrikassa. Janne vastaa Palkkaus.fi:n viestinnästä ja markkinoinnista.


Lue lisää

Tapasin Palkkaus-tiimin ensimmäisen kerran 2013, ideaa palkkaamisen helpottamisesta oli tässä vaiheessa kypsytelty jo reilut puoli vuotta. Ajatus arjen paperitöiden yksinkertaistamisesta sekä asioiden tekemisestä oikein herätti kiinnostuksen heti ensi kuulemalta, ja vielä saman vuoden joulukuussa pääsin mukaan idean toteuttamiseen.


Lue lisää

Olli Perttilä (1973) on yksi Quartal Groupin perustajajäsenistä. Hän toimi tuotekehityksen johtajana ja hallituksen jäsenenä emoyhtiössä ja sen maayhtiöissä Suomessa, Saksassa ja Sveitsissä. Tänä aikana Quartal kasvoi pienestä IT-talosta isoksi kansainväliseksi yritykseksi, jossa oli 150 työntekijää eri puolilla Eurooppaa. Quartalin onnistuneen myynnin jälkeen Olli toimi Quartalin tuotekehityksen johtajana Sveitsissä ja vastasi mm. yrityksen Aasian tärkeimmästä projektista Hong Kongissa. Näissä tehtävissään hän on vastannut hinnoittelu-, laskutus- ja raportointijärjestelmien kehittämisestä maailman suurimmille varainhoitoyrityksille (mm. UBS, Credit Suisse, Citibank, BNP Paribas).


Lue lisää

Osakkaamme Robbie Lindberg on ollut töissä eri johtotehtävissä mm. Nokia Mobile Phonesin ja Motorolan palveluksessa. Hänellä on pitkä kokemus eri maiden liiketoimintakulttuureista.


Lue lisää

”Onhan tässä näitä Joulupukin kuvioita selvitelty verottajan ja eri viranomaisten kanssa jo toistatuhatta vuotta. Hyvä että nyt saadaan viimein numeropuolikin järjestykseen”, kertoo Aatos, Joulupukin pajan ylipääkirjanpitäjätonttu.


Lue lisää

Palkkaamalla kotityön tekijän suoraan saa kotitalousvähennyksestä eniten irti. Verrattuna yritykseltä ostamiseen palkkaamalla työntekijän suoraan voi säästää jopa lähes kymmenentuhatta euroa.


Lue lisää

Palkkaus.fi tarjoaa yhdestä paikasta kaiken yksityiseen palkkaamiseen liittyvän. Mikä tekee siitä erilaisen? Lue lisää ja kommentoi!


Lue lisää

Europarlamentaarikko Heidi Hautala avasi palvelun 13.8.2014 Bio Rexissä, Helsingissä. Tässä haastattelussa hän kertoo, miksi Palkkaus.fi on tärkeä.


Lue lisää

Palkkaus.fi:n perustivat viisi kaverusta, joilla on ikäviä kokemuksia yksityisestä palkkaamisesta. Siitä on tehty aivan liian monimutkaista!


Lue lisää

Jukka Kiiskinen Palkkaus.fi:stä kertoo palvelun taustoista ja mitä tarkoittaa luku 720 palkkaamisen byrokratiassa. Lue lisää!


Lue lisää

Nuorilla on vientiä keikkatöissä. Moni vanhus ja lapsiperhe palkkaa ilomielin nuoren lukiolaisen auttamaan siivouksessa, pihanhoidossa ja lasten kaitsemisessa. Satunnainen työnantaja joutuu kuitenkin aprikoimaan onko keikkahommien byrokratia tullut hoidettua oikein.


Lue lisää

Varma ja Palkkaus.fi ovat aloittaneet yhteistyön!


Lue lisää

Palkkaus.fi nyt myös yrittäjille ja yrityksille – kaikille joilla on y-tunnus! Älä käytä aikaasi byrokratiaan, tule kokeilemaan helpompaa vaihtoehtoa! #yrittäjyys #palkkaus #digitalisaatio #työelämä


Lue lisää

Palkkaus.fi:llä on jo 10 000 käyttäjää, kotitaloudet iso työllistäjä! #palkkaus #työelämä #digitaalisaatio


Lue lisää

Digipalvelut auttavat yrittäjän arkea: palkanmaksussa, laskutuksessa jne. Lue lisää ja kokeile palveluita!


Lue lisää

Näin paljon byrokratiaa yrittäjä kohtaa! Mutta siihen on ratkaisu! #palkkaus #digitalisaatio


Lue lisää

Työtä ja palkanmaksua koskevat säädökset ovat vanhoja ja sekavia. Niitä pitäisi uudistaa käyttäjälähtöisesti, tässä ehdotus! #palkkaus #digitalisaatio


Lue lisää

Digitaalinen työseteli on jo täällä: Palkkaus.fi ja Treamer.com @palkkaus @treamerapp #digitalisaatio #työelämä


Lue lisää

Kotitalousvähennyksellä säästät jopa 30%, kun teetät töitä kotona! #palkkaus #vero


Lue lisää

Rakennusliiton Duunimylly-palvelu työntekijöille ja työnantajille on avattu! #palkkaus #duunimylly #raksa


Lue lisää

Työmarkkinatori-pilotti on käynnissä ja @Palkkaus mukana! #tyomarkkinatori #palkkaus #salaxy


Lue lisää

Kevytyrittäjä on yrittäjä. Katso, mitä pitää ottaa huomioon, ettei tule yllätyksiä! #palkkaus #kevytyrittäjyys #työelämä


Lue lisää

Palkkaus.fi-palvelussa olet aina työntekijä: työttömyysturva ja TyEL maksetaan normaalisti. #palkkaus #kevytyrittäjyys #työelämä


Lue lisää

Sporttisaitti ja Yhdistysavain tarjoavat Palkkaus.fi-palkanmaksun käyttäjilleen. #palkkaus #sporttisaitti #yhdistysavain


Lue lisää

Holvin yritystililtä voit maksaa kätevästi yrityksen palkat! #holvi #palkkaus


Lue lisää